Afstemning om forårets program i Idealismekredsen

Gode idealister

Ude til højre er der nu oprettet en afstemning om, hvad kredsen skal læse i forårssemestret 2013.  Da deadline for indsendelse af forlag udløb i tirsdags var de eneste forslag der var bragt på banen, de to forslag som blev nævnt på semestrets sidste Kredsmøde, nemlig:

  1. Jacobis Spinozabreve (Über die Lehre des Spinoza in Briefen an den Hernn Moses Mendelssohn) fra 1786 + (udvalgte dele af) Schellings Weltalter-fragmenter (forfattet i perioden 1910-1820). Bag dette forslag står Søren Rosendal og Godfather Anders Moe Rasmussen.
  2. Fichtes Retsfilosofi (Grundlagen des Naturrechts nach Prinzipien der Wissenschaftslehre) fra 1796/1797. Bag dette forslag står Generalsekretærens Sekretær.

Afstemningen løber frem til den 1. januar 2013, kl. 12. Må det bedste forslag vinde.

Grüss Gott
Generalsekretærens Sekretær
Carsten

One Comment

  1. Jon Auring Grimm:

    Det ser sgu godt ud. Glemte dog helt at foreslå gode gamle Goethe, men jeg ved heller ikke om han kunne lokke de svorne idealister. Og så alligevel, i har jo fundet plads til både Spinoza og Schopenhauer.

Leave a comment

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image